Gert Pasman

De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen Eleanor Rooseveldt

Mensen inspireren om weer verbinding te maken met hun droom en te gaan doen waar ze blij van worden en energie van krijgen, is wat ik het liefste doe!

Net na mijn burn out had ik weinig dromen, het waren eerder nachtmerries. Gelukkig kwam ik de juiste personen tegen, en één werd mijn coach. Wat heerlijk als er mensen zijn die naar je luisteren en je de spiegel voorhouden! Het werd mij in het coach proces duidelijk: “ik wilde coach worden!” Maar hoe doe je dat? Ik volgde twee coach opleidingen en verscheidene workshops op dit vakgebied. Daarnaast ben ik yoga en meditatie gaan beoefenen. Hierrdoor leerde ik mijn eigen kwetsbaarheid en valkuilen nog beter kennen.
De opleiding voor Mindfulness trainer bij Noud de Haas maakte iets in mij wakker wat ik niet kende van mijzelf. Ik leerde om dichter bij mezelf te blijven en mijn eigen gedachten en angsten te onderzoeken. Mijn gevoelswereld kreeg weer ruimte, hierdoor kwam ik beter in balans.
Dat is geen eenvoudig proces en het is ook confronterend, maar al die ervaringen samen hebben mijn leven enorm verrijkt! Dat gun ik iedereen, dat is waarom ik dit doe.

Mensen komen met vragen over hoe het verder moet in hun werk, omdat zij daar dreigen vast te lopen, of ze verlangen naar een nieuw toekomst perspectief. Wat ik doe, bestaat uit het inspireren van mensen bij veranderingen in hun werk en/of leven, individueel of in teamverband.

Het werk van mij als coach ligt soms dicht tegen psychotherapie aan. De één heeft meer aan het een en de ander aan het andere. Het werk als coach vind ik heerlijk, het is veelzijdig en ik werk met mensen. Het fascineert mij hoe het leven zich ontwikkelt. We ontrafelen stukjes en we werken aan inzicht en zicht op oplossingen of dé oplossing.

Jouw mogelijkheden en verlangens om jouw werk vorm te geven zijn het uitgangspunt.
Een concreet resultaat is waar het om gaat!

Verkort CV
In 1975 ben ik begonnen in de bankwereld, van administratief medewerker gegroeid naar commercieel manager bij de Rabobank. En van 1998 tot 2005 heb ik gewerkt als consultant en als Teamleider bij Robeco, RaboBeleggingsAdvies. Daar werkten wij aan het verbeteren van de kwaliteit van de beleggingsdienstverlening.
Rond mijn 49e jaar kwam ik in een crisis terecht, ik was de verbinding met mezelf totaal verloren. Onder begeleiding van een psycholoog kreeg ik inzicht over mijn eigen gedachten en mijn reactie op situaties. Hierdoor werd het mij duidelijk, waar ik niet eerlijk was geweest voor mezelf en mijn omgeving. Tijdens het coachtraject kreeg ik ook inzicht in mijn bijzondere talenten en wist ik waar ik veel energie van kreeg. Dat zou mijn richting worden! Mensen inspireren en begeleiden in hun zoektocht naar beter passend werk. Omdat ik daar blij en gelukkig van word. En dat dat onze samenleving weer een klein beetje mooier maakt !